fbpx

No products in the cart.

Om mig

Lily dragica ray

När jag var runt elva år gammal fick jag experimentera med pappas första digitalkamera. Den hade ingen skärm alls och kunde lagra cirka 2 MB. Sedan dess har jag sällan varit utan kamera i handen. Bilderna jag har tagit har blivit ett arkiv av konst och minnen från mitt liv.
 
Det är inte alltid lätt att se skönheten i där vi är just nu. Ibland kan vi inte se det som står precis framför oss; det som vi kommer att titta tillbaka på med kärlek och nostalgi. Att ha bilder som bevarar de ögonblicken i all sina ofullkomliga glädje och skönhet så att vi kan uppskatta dem när vi har utrymmet… det är därför jag gör det jag gör.
 
Jag ger dig den känslan. Att lägga något i dina händer och på dina väggar som tar dig tillbaka till där du var, vem du var, hur du kände dig den dagen jag fotograferade dig. Jag tror att allting är konst genom rätt lins. Låt mig visa dig din.

bevara minnen
skapa skatter